دانشکده دندانپزشکی ارتش جمهوری اسلامی از سال 1388خود را بعنوان آکادمی بهداشت دهان و دندان با تربیت دانشجویان سلامت دهان و کارشناسی پروتز ، شروع به کار کرد. در سال 1391 با کسب مجوز های مربوطه از وزارت بهداشت با جذب دانشجویان دندانپزشکی از طریق کنکور سراسری و به صورت بورسیه فعالیت خود را بعنوان دانشکده دندانپزشکی گسترش داد و به عنوان تنها دانشکده دندانپزشکی نیروهای مسلح به آموزش و تربیت نیروی دندانپزشک جهت ارتش جمهوری اسلامی ، سپاه پاسداران ، نیروی انتظامی و وزارت دفاع پرداخت.

دانشکده دندانپزشکی آجا دارای امکانات مختلف آموزشی ، درمانی و رفاهی از جمله بخش های درمانی ، آموزشی ، پری کلینیک ، بخش رادیولوژی دیجیتال ، CCSD، کتابخانه ، سالن مطالعه ، سالن کنفرانس ، لابراتوار پاتولوژی و کلاس های آموزشی ، سلف سرویس و خوابگاه می باشد.